Ειδική Αγωγή

Καλώς ήρθατε σε έναν ιστότοπο για την Ειδική Αγωγή...σε έναν ιστότοπο που θα αναρτώνται πληροφορίες για την εκπαίδευση ατόμων με ειδικής ανάγκες, για την καλύτερη εκπαίδευση και διαβίωσή τους..


Οποιοδήποτε σχόλιο ή πληροφορία είναι καλοδεχούμενη...ανταλλάσουμε απόψεις...μαθαίνουμε από εσάς και συνεργαζόμαστε...

Δευτέρα, 16 Μαρτίου 2009

Μαθήματα Braille

Μαθήματα Braille μπορείτε να παρακολουθήσετε από το Κ.Ε.Α.Τ ( Κέντρο Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών) και από το κέντρο ΕΝΟΡΑΣΙΣ. Αυτός ο εγκεκριμένος φορέας από το Υπουργείο Παιδείας δεν λειτουργεί ακόμη, παρόλο που έχει ψηφιστεί στο νόμο Ειδικής Αγωγής.

Πληροφορίες: www.keat.gr

4 σχόλια:

 1. θα ηθελα να ρωτησω..για την πιστοποιηση πρεπει να παρακολουθησει κανεις σεμιναρια..αυτο μπορει να γινει κατα τους καλοκαιρινους μηνες?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Μπορείτε να δώσετε εξετάσεις πιστοποίησης και χωρίς να έχετε παρακολουθήσει σεμινάρια. Αυτό ίσχυει μέχρι τώρα.
  Παρτε τηλέφωνο και ρωτήστε τι ακριβώς χρειαζεται. Μπορέιτε και τους καλοκαιρινούς μήνες αλλά αυτό εξαρτάται. Ανάλογα πού μένετε και σε ποια πιστοποιημένο κέντρο θα πάτε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. γεια σας, εγώ ενδιαφέρομαι να μάθω τη μέθοδο braille. βρισκομαι όμως σε νησί ( Μυτιλήνη) και δεν ξέρω που να απευθυνθώ. Μου είναι δύσκολο , να πάω πχ. Θεσσαλονικη ή Αθηνα για να μάθω τη μέθοδο αυτή. θα προτιμούσα να τη μάθω στο νησι (αν ειναι εφικτο) και να πάω μετά όπου χρειάζεται απλά για να δώσω τις εξετάσεις που απαιτούνται. έχετε να μου προτείνετε κάτι για να με βοηθήσετε?
  ευχαριστώ εκ των προτέρων.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. http://newsedu.gr/%CF%83%CE%B5%CE%BC%CE%B9%CE%BD%CE%AC%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BC%CF%8C%CF%81%CF%86%CF%89%CF%83%CE%B7/%CE%B8%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BD%CE%AC-%CF%83%CE%B5%CE%BC%CE%B9%CE%BD%CE%AC%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CE%B5%CE%BA%CE%BC%CE%AC%CE%B8%CE%B7%CF%83%CE%B7%CF%82-braille-%CF%83%CE%B5-%CE%B8%CE%B5%CF%83%CF%83%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CE%BD%CE%AF%CE%BA%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BC%CF%85%CF%84%CE%B9%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7

   Διαγραφή