Ειδική Αγωγή

Καλώς ήρθατε σε έναν ιστότοπο για την Ειδική Αγωγή...σε έναν ιστότοπο που θα αναρτώνται πληροφορίες για την εκπαίδευση ατόμων με ειδικής ανάγκες, για την καλύτερη εκπαίδευση και διαβίωσή τους..


Οποιοδήποτε σχόλιο ή πληροφορία είναι καλοδεχούμενη...ανταλλάσουμε απόψεις...μαθαίνουμε από εσάς και συνεργαζόμαστε...

Κυριακή, 13 Οκτωβρίου 2013

Αγγελίες

Ειδική παιδαγωγός αναλαμβάνει τη μελέτη κατ'οίκον μαθητών δημοτικού, γυμνασίου και μαθητές με μαθησιακές δυσκολίες στην πόλη της Πάτρας. Τιμές προσιτές και συζητήσιμες. Τηλ. επικοινωνίας 6948509430
Είμαι φιλόλογος με εργασιακή εμπειρία 20 ετών σε ιδιωτικό σχολείο. Έχω μεταπτυχιακό δίπλωμα από το πανεπιστήμιο Αθηνών στη Σχολική Ψυχολογία. Έχω παρακολουθήσει το εξάμηνο σεμινάριο της ΕΨΥΠΕ για την αποκατάσταση μαθησιακών δυσκολιών. Εργάζομαι εδώ και 7 χρόνια στον τομέα της αποκατάστασης μαθησιακών δυσκολιών σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης.
 Αναλαμβάνω τη στήριξη μαθητών δημοτικού και γυμνασίου υπεύθυνα και αποτελεσματικά.
 Προτιμούνται περιοχές Πειραιά.
Επικοινωνήστε στο 6942252422 ή στο mail empairam@yahoo.gr
 
 
 
 
Καθηγήτρια Μαθηματικός με Μεταπτυχιακές σπουδές, Εξειδικευθείσα στην Ειδική Αγωγή και γνώστης της Braille αναλαμβάνει 
την παράλληλη στήριξη ή  την παράδοση κατ' οίκον μαθημάτων σε μαθητές Δημοτικού - Γυμνασίου - Λυκείου με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες. 
Εξαετής εμπειρία, διαθέσιμο βιογραφικό σημείωμα.

Περιοχή: Αθήνα - Πειραιάς
τηλ. επικοινωνίας: 6979778019
 
 
 
 Ψυχολόγος, με εκπαίδευση κι εμπειρία στην Ειδική Αγωγή, αναλαμβάνει την παράλληλη στήριξη παιδιών στο φάσμα του αυτισμού ή με ΔΕΠΥ, στην περιοχή της Αττικής. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 698.02.10.723, e-mail: anastkoubourou@hotmail.com.
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου