Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

Ανακοίνωση Δωρεάν Σεμιναρίου με τίτλο «Ειδική Αγωγή και Τ.Π.Ε.: Ψυχομετρικά Εργαλεία και Μεθοδολογίες Παρέμβασης» στο Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. "Δημόκριτος"


 
Το Telecoms Lab - Net Media Lab του Ινστιτούτου Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. «Δημόκριτος» ανακοινώνει ότι στο πλαίσιο του κύκλου σεμιναρίων για την ακαδημαϊκή περίοδο 2015-2016 με τίτλο "Ειδική Αγωγή και Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών (Τ.Π.Ε.): Εργαλεία Αξιολόγησης και Προγράμματα Παρέμβασης", διοργανώνεται δωρεάν σεμινάριο 8 διαλέξεων με τίτλο «Ειδική Αγωγή και Τ.Π.Ε.: Ψυχομετρικά Εργαλεία και Μεθοδολογίες Παρέμβασης» στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. «Δημόκριτος» το οποίο θα διεξαχθεί 4 φορές και συγκεκριμένα το Σάββατο 26 και την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρες 09:30-14:00 και 15:00-19:30 αντίστοιχα.

Το πρόγραμμα του δωρεάν σεμιναρίου μπορείτε να το δείτε εδώ.

Την ανακοίνωση του ετήσιου κύκλου 2015-2016 μπορείτε να τη δείτε εδώ.

Η προθεσμία για την υποβολή των αιτήσεων εγγραφής είναι μέχρι και την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015. Αφού ολοκληρωθούν οι εγγραφές, θα επιβεβαιώσουμε τη συμμετοχή σας με e-mail όπου και θα σας ενημερώσουμε για το πότε έχετε επιλεγεί να παρακολουθήσετε το σεμινάριο (δηλαδή ποια από τις 2 μέρες και σε ποιο από τα 2 sessions – πρωινό ή απογευματινό).

Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Σημειώνεται ότι θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης σε όσους το παρακολουθήσουν.

Εγγραφή για το δωρεάν σεμινάριο μπορείτε να κάνετε εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου