Ειδική Αγωγή

Καλώς ήρθατε σε έναν ιστότοπο για την Ειδική Αγωγή...σε έναν ιστότοπο που θα αναρτώνται πληροφορίες για την εκπαίδευση ατόμων με ειδικής ανάγκες, για την καλύτερη εκπαίδευση και διαβίωσή τους..


Οποιοδήποτε σχόλιο ή πληροφορία είναι καλοδεχούμενη...ανταλλάσουμε απόψεις...μαθαίνουμε από εσάς και συνεργαζόμαστε...

Τρίτη, 12 Νοεμβρίου 2013

Αγγελία

Eιδική Aγωγή. Εκπαίδευση & Φροντίδα Παιδιών με ειδικές ανάγκες. Αναπτυξιακές διαταραχές, εναλλακτικές μέθοδοι θεραπείας. Ειδικές τιμές για φοιτητές & ανέργους. Ευέλικτα προγράμματα σπουδών .Επαγγελματική αποκατάσταση. ΚΕΝΤΡΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ ,Φίλωνος 39 ,Πειραιάς 210 4120 313 , 210 4120 714   www.xinis.edu.gr

1 σχόλιο:


 1. Σπουδές ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ στο ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ Γλυφάδας!
  Η επιστήμη της Λογοθεραπείας έχει ως αντικείμενο την πρόληψη, τη διάγνωση και την αντιμετώπιση προβλημάτων στην επικοινωνία που μπορεί να εμφανίσουν τα παιδιά – αλλά και σε κάποιες περιπτώσεις οι ενήλικες – και αποτελεί ιδιαίτερα δημοφιλές επάγγελμα στις μέρες μας, με αυξημένη ζήτηση από την αγορά εργασίας.

  Το ετήσιο πρόγραμμα «Λογοθεραπεία» στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 1 ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ, του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ στην Γλυφάδα, συνιστά την ολοκληρωμένη πρόταση πιστοποιημένων σπουδών για όσους επιθυμούν να ασχοληθούν με τη διάγνωση και θεραπεία των διαταραχών του λόγου, που παρουσιάζουν τα παιδιά από την ηλικία των 3,5 – 4 ετών.

  Στόχος του εν λόγω ετήσιου προγράμματος που παρέχεται στο ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ Γλυφάδας – με περισσότερα από 35 χρόνια παράδοσης στην επαγγελματική εκπαίδευση – είναι να εκπαιδεύσει τους σπουδαστές σε βασικά «εργαλεία» και σύγχρονες μεθόδους Λογοθεραπείας, φροντίζοντας να αναπτύξουν τις απαραίτητες ικανότητες και δεξιότητες μέσα από ειδικές ασκήσεις, για να γίνουν άρτια καταρτισμένοι και ανταγωνιστικοί επαγγελματίες.

  Διδασκόμενες ενότητες:
  • Αίτια διαταραχών του λόγου
  • Ψυχο – παιδαγωγικές παρεμβάσεις
  • Γλωσσικά παιχνίδια (Άσκηση Αρθρωτικών Οργάνων)
  • Προβλήματα Διαταραχών του λόγου στα παιδιά προ-νηπιακής ηλικίας
  • Είδη αναπηριών – Νοητική υστέρηση – Προβλήματα λόγου σε παιδιά με Ν.Κ
  • Μαθησιακές δυσκολίες
  • Μελέτη περιπτώσεων

  Για περισσότερες πληροφορίες :

  Νέες Εγκαταστάσεις : Λ. Βουλιαγμένης 57 & Αγησιλάου
  ΤΗΛ:. 2109640117 – 2109604783
  http://www.keasxini.edu.gr

  ΑπάντησηΔιαγραφή