Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

Πότε θα βγει η εγκύκλιος αναπληρωτών ειδικής αγωγής 2013-2014;

Σύμφωνα με το Δημ. Μπράτη η εγκύκλιος αναπληρωτών ειδικής αγωγής για το σχολικό έτος 2013-2014 θα βγει αμέσως μετά από την εγκύκλιο της γενικής αγωγής. Προφανώς, μετά τη λήξη της προθεσμίας.

8 σχόλια:

  1. Έτσι όπως το πάνε, πότε θα πάρουν τους πρώτους (και τελευταίους...) με τις κρατικές πιστώσεις;
    Τέλη Οκτώβρη;
    Κι εμείς που περιμένουμε να δουλέψουμε με το ΕΣΠΑ;
    Καλά Χριστούγεννα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάτι κινείται... Από εβδομάδα πιστεύω θα βγει!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γεια σας. Θα εκτιμούσα πολύ την βοήθειά σας στο πρόβλημά μου. Λοιπόν, είμαι τελειόφοιτος φοιτητής στο Παιδαγωγικό Τμήμα Ειδικής Αγωγής Βόλου, δίνω δηλαδή τώρα τον Σεπτέμβρη το μάθημα και παίρνω το πτυχίο. Δυστυχώς από ότι μου έχουν πει προκήρυξη μέσα στο έτος δεν πρόκειται να βγει. Τι με συμβουλεύεται να κάνω;. Και όπου και να έχω ρωτήσει δεν παίρνω σαφή απάντηση. Περιμένω απάντησή σας. Σας ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπορείς να ψάξεις στον ιδιωτικό τομέα για κάποιο κέντρο λογοθεραπείας που συνήθως ζητάν και παιδαγωγούς ειδικής αγωγής. Ίσως, σου βγει σε καλό, καθώς σε λίγα χρόνια θα στραφούμε όλοι προς τα εκεί και θα υπάρξει μεγάλος ανταγωνισμός!

      Διαγραφή
    2. Η επόμενη λύση είναι ο ιδιωτικός τομές όπως αναφέρθηκε και από τον προηγούμενο αναγνώστη, κάποια ιδιαίτερα ή ιδιωτική παράλληλη στήριξη.

      Διαγραφή
  4. Υπομονή και να ελπίζεις ότι θα βγει και μέσα στο χρόνο.. Δεν πρόκειται να δεχτούν να κάνεις τα χαρτιά σου ενώ χρωστάς μάθημα. Εκτός αν βρεις άκρη..

    Και κάτι για την σύνταξη του ιστολογίου.. Απαράδεκτοι!
    Εδώ και μέρες έχει βγει η Εγκύκλιος και δεν ενημερώνει το ιστολόγιο σας. Διαγράψτε το εάν δεν επιθυμείτε την ενημέρωσή του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η αλήθεια είναι πως από τότε που δημιουργήθηκε η σελίδα του συλλόγου των αποφοίτων στο facebook σε αυτό το ιστολόγιο αργεί η ενημέρωση. Πολλές φορές ρωτούσα πράγματα και αργούσε η απάντηση, αλλά τελικά μου απαντούσαν πάντα.
    Καλό θα ήταν να μπαίνετε στο satea.gr που είναι η επίσημη σελίδα του συλλόγου και που όποιος είναι μέλος (πληρώνει δηλαδή τη συνδρομή) ενημερώνεται άμεσα για τα πάντα στο εσωτερικό φόρουμ. Εγώ εκεί βρίσκω τα πάντα για τις αλλαγές, τους νόμους και τα λοιπά, καθώς facebook δεν διαθέτω και από τα λίγα που είχα δει και ακούσει εκεί μέσα λέει ο καθένας τον πόνο του.
    www.satea.gr, λοιπόν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όσον αφορά για την εγκύκλιο που δεν ανακοινώσαμε ότι βγήκε, υπήρξαν κάποια προβλήματα. Δεν ήταν φυσικά σκόπιμο, απλά έτυχε τη συγκεκριμένη περίοδο που βγήκε η εγκύκλιος να μην μπορεί να γίνει η σχετική ανάρτηση. Ζητάμε συγγνώμη απλά κάποιες φορές υπάρχουν και αστάθμιτοι παράγοντες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή