Ειδική Αγωγή

Καλώς ήρθατε σε έναν ιστότοπο για την Ειδική Αγωγή...σε έναν ιστότοπο που θα αναρτώνται πληροφορίες για την εκπαίδευση ατόμων με ειδικής ανάγκες, για την καλύτερη εκπαίδευση και διαβίωσή τους..


Οποιοδήποτε σχόλιο ή πληροφορία είναι καλοδεχούμενη...ανταλλάσουμε απόψεις...μαθαίνουμε από εσάς και συνεργαζόμαστε...

Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου 2012

Σεμινάριο: ΒΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΥΤΙΣΜΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Το  Παράρτημα Θεσσαλονίκης της Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας Αυτιστικών Ατόμων διοργανώνει  στις 2 Δεκεμβρίου 2012 σεμινάριο με θέμα : Βιώνοντας τον αυτισμό και τη Δ.Α.Δ. μέσα στην οικογένεια: Τι νιώθουν οι γονείς και τα αδέλφια.

Το σεμινάριο που θα είναι διάρκειας πέντε ωρών και κυρίως βιωματικό, απευθύνεται κυρίως σε γονείς, αδέλφια άνω των δεκαπέντε ετών και συγγενείς- φροντιστές οικογενειών με παιδιά διαγνωσμένα με αυτισμό ή Δ.Α.Δ. Στόχος είναι η συνολική διερεύνηση για το ποιο στάδιο διέπει η οικογένεια που βιώνει το μέλος με αυτισμό ή ΔΑΔ, ποια θέση έχει το κάθε μέλος και γιατί, τι συμβαίνει με τα αδέρφια και πώς εκφράζουν τα συναισθήματά τους. Επίσης, θα διαπραγματευθούμε των χειρισμό των συναισθημάτων μέσα στην οικογένεια, τον χειρισμό της εξάρτησης και της ανεξαρτησίας του ατόμου με Δ.Α.Δ. ή αυτισμό, των χειρισμό των θλίψεων και των ικανοποιήσεων, τον χειρισμό της συμπεριφοράς και της πειθαρχίας όπως και τον χειρισμό της αποδοχής και της απόρριψης.
Εισηγήτρια: Χατζηπανταζή Μαρία Συμβουλευτική Ψυχολόγος
Ημερομηνία Διεξαγωγής: Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012
Ώρες διεξαγωγής: 10:00-15:00
Χώρος διεξαγωγής: Ε.Ε.Π.Α.Α. παράρτημα Θεσσαλονίκης, Κέντρο Ημέρα, Βερατίου 5 (πίσω από τον Σιδ. Σταθμό)

Κόστος συμμετοχής: 60 €  για όλες τις κατηγορίες

Διαδικασία εγγραφής:
1.    Τηλεφωνική κράτηση θέσεως στην υπεύθυνη  του σεμιναρίου.
2.    Συμπλήρωση του εντύπου εγγραφής και κατάθεση  του  ποσού των 30€ έως  19/11/2012  στον ακόλουθο τραπεζικό Λογαριασμό της ΕΘΝΙΚΗΣ: 216/296099-06  δικαιούχος λογαριασμού: Ελληνική Εταιρία Αυτιστικών Ατόμων. (Οποιεσδήποτε  τραπεζικές επιβαρύνσεις βαρύνουν τους συμμετέχοντες. Προσωπικές επιταγές δεν γίνονται δεκτές). Η εξόφληση του υπόλοιπου ποσού  θα γίνει την ημέρα του σεμιναρίου.
3.    Στο αντίγραφο του καταθετηρίου να αναγράφεται το όνομα του συμμετέχοντος.
4.    Αποστολή με fax ή με e-mail το αντίγραφο του καταθετηρίου.
5.    Ακυρώσεις Εγγραφών δεν γίνονται δεκτές. Γίνονται δεκτές αντικαταστάσεις ονομάτων.

Διαδικασία επιβεβαίωσης:
Μετά από την παραλαβή του εντύπου εγγραφής και εφόσον γίνει και η κατάθεση  θα ακολουθήσει επιβεβαίωση από την γραμματεία του σεμιναρίου, τηλεφωνικά ή με e-mail. Εάν δεν ακολουθήσει επιβεβαίωση εντός 5 ημερών από την ημερομηνία κατάθεσης παρακαλούμε επικοινωνήστε με την γραμματεία του σεμιναρίου.

Πληροφορίες–Γραμματεία σεμιναρίου:  Κέντρο Ημέρας Ε.Ε.Π.Α.Α. Θεσσαλονίκης., Βερατίου 5, πίσω από τον Σιδ. Σταθμό Θεσσαλονίκης τηλ./fax 2310 241 287, ηλεκτρονική διεύθυνση  thess_seminar@autismgreece.gr

Υπεύθυνη σεμιναρίου: Παπαδοπούλου Αντιγόνη
Ημέρες & ώρες επικοινωνίας: Δευτέρα-Τρίτη 8:30.-15:30, Τετάρτη-Πέμπτη 14:30-21:00 &  Παρασκευή 10:00-15:00

Καβέτασε την αίτηση εδώ .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου