Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Προσλήψεις Παράλληλης Στήριξης τις επόμενες ημέρες...

Σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου της Δ.Ο.Ε  τις επόμενες ημέρες θα γίνουν 600 προσλήψεις για παράλληλη στήριξη.

Δεν έχουμε όμως σαφή εικόνα για το τι ακριβώς θα γίνει με τα δεκάδες κενά στα ειδικά σχολεία και στα τμήματα ένταξης.

6 σχόλια:

  1. Έχω τελειώσει τη σχολή Ειδικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας τον Σεπτέμβριο. Η ορκωμοσία θα γίνει τον Νοέμβριο. Γιατί να μην μπορούμε να μπούμε στους πίνακες για το διορισμό μας για παράλληλη στήριξη. Και τη θέση μας να παίρνουν δάσκαλοι Γενικής Αγωγής.Είναι μεγάλη αδικία. Γιατί ν αργούν οι πίνακες και γιατι οι δάσκαλοι Γενικής ν αποκτούν προυπηρεσία και να βρίσκονται μπροστά από μας που εχουμε ειδικευτεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για να μπείτε στους πίνακες θα πρέπει να βγει συμπληρωματική εγκύκλιος ένταξης αναπληρωτών στον ενιαίο πίνακα ειδικής αγωγής. Και αυτό δε γίνεται μέχρι τα Χριστούγεννα...έχει συμβεί όμως τα προηγούμενα χρόνια να καλέσουν απόφοιτους να ενταχθούν στους πίνακες περίπου Μάρτιο και μετά ακριβώς γιατί είχε εξαντληθεί ο πίνακας ειδικής αγωγής κι έπρεπε να πάρουν αναπληρωτές. Οπότε πρώτα πρέπει να εξαντληθεί ο πίνακας ειδικής αγωγή και μετά να καλέσουν...Αν δε γίνει αυτό τότε θα περιμένετε μέχρι το καλοκαίρι για την ένταξή σας στον ενιαίο πίνακα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα είμαι απόφοιτη Γενικής Αγωγης με ποιους τρόπους μπορώ να μπώ στους πίνακες της Ειδικής Αγωγής.

      Διαγραφή
  3. Αυτή τη στιγμή δεν μπορείτε, μόνο το καλοκαίρι με την εγκύκλιο προσλήψεων γενικής αγωγής..εκεί υπάρχει μία επιλογή για την παράλληλη στήριξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πέρα από αυτό, για παραπάνω σπουδές δλδ με μεταπτυχιακό ξ;eρω οτι εντάσσεσαι με κάτι άλλο. όπως αν γνωρίζεις νοηματική και braile?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με μεταπτυχιακό στην ειδική αγωγή ή στη σχολική ψυχολογία εντάσσεστε στους πίνακες ειδικής αγωγής. Αν έχετε τα προσόντα για αυτόυς τους πίνακες και κάποιος γνωρίζει νοηματική και braille τότε εντάσσεται και στους ξεχωριστούς πίνακες νοηματικής και braille αντίστοιχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή