Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Οι επόμενες προσλήψεις στην Ειδική Αγωγή

Σύμφωνα με τον αιρετό ΚΥΣΠΕ Δημήτρη Μπράτη, οι επόμενες προσλήψεις θα ειναι οι εξής:

Αύριο ανακοινώνονται οι υπόλοιπες προσλήψεις δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στην ειδική αγωγή. Την επόμενη εβδομάδα θα γίνουν οι προσλήψεις ΕΣΠΑ (παράλληλη στήριξη).

4 σχόλια:

  1. Μεγάλη καθυστέρηση φέτος για την παράλληλη στήριξη......
    Υπάρχει κάποια πιο σαφής πληροφορία;
    Μπορεί να βγουν και τη Δευτέρα οι προσλήψεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φέτος, υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση γενικότερα!
    Από την εγκύκλιο πρόσληψης ειδικής αγωγής, την ανάρτηση των προσωρινών πινάκων μέχρι και τις προσλήψεις αναπληρωτών ειδικής αγωγής. Αυτό σημαίνει ότι θέλουν να κόψουν πιστώσεις για να εξοικονομήσουν χρήματα. Το θέμα δεν είναι η παράλληλη στήριξη γιατί οι παράλληλες στηρίξεις δεν θα δώσουν οργανικές θέσεις μετά παρά μόνο τα ειδικά σχολεία και τα τμήματα ένταξης. Η παράλληλη στήριξη εξυπηρετεί μόνο το κράτος γιατί παίρνει χρήματα μέσω ΕΣΠΑ και οι εκαπιδευτικοί απλά δουλεύουν μία χρονιά ακόμα με αβέβαιο μέλλν για όταν θα κοπεί κι αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το θέμα είναι και η παράλληλη στήριξη, για όσους περιμένουμε να δουλέψουμε φέτος με το ΕΣΠΑ, για τα παιδιά που επιτέλους βιώνουν την ένταξη μέσα από αυτό το πρόγραμμα και για τους γονείς τους. Συγγνώμη κιόλας!
    Το Δημόσιο πέθανε και δυστυχώς περιμένουμε από τα ψίχουλα των Ευρωπαίων.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το θέμα είναι γενικά όλη η δομή της ειδικής αγωγής. Ας αναλογιστούμε τι θα γίνει όταν τελειώσει το ΕΣΠΑ. Γιατί το θέμα της ένταξης είναι μεγάλο κομμάτι που δεν μπορεί να αναλυθεί και να λυθεί εδώ. Ο καθένας προσπαθεί για το καλύτερο αλλά η διεκδίκηση κάποιων πραγμάτων από μόνη της δε γίνεται. Χρειάζεται συλλογική δουλειά και ίδιους στόχους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή