Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

Αιτήσεις Αναπληρωτών-Ωρομισθίων Ειδικής Αγωγής

Βγήκε η εγκύκλιος αναπληρωτών-ωρομισθίων ειδικής αγωγής.
Οι αιτήσεις θα γίνονται από 20 έως 29 Ιουλίου 2011

http://www.minedu.gov.gr/grafeio-typou/deltia-typoy/18-07-11-ypoboli-aitiseon-anapliroton-oromisthion-eae.html

4 σχόλια:

  1. καλησπέρα σας.
    με μεγάλη μας λύπη οι εκπαιδευτικοί των σεμιναρίων ειδικής αγωγής στην αθήνα από την ένωση φυσικών και τον κύριο Παπαδάτο έχουν εξαπατηθεί! μας ηλωσαν στην αρχή του σεμιναρίου ότι το σεμινάριο θα αναγνωρ'ιζεται και εάν όχι οι κύριοι ...που τέτοιος τίτλος δεν τους αρμόζει...ΦΙΛΝΤΙΣΗΣ, ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ ΚΑΙ Η 'ΚΥΡΙΑ' ΖΩΓΟΠΟΥΛΟΥ μας διαβεβαίωσαν ότι θα πάρουμε το σεμινάριο με ΠΕΡΣΥΝΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ!!!! και αφού τώρα δεν κατέστει εφικτό τίποτα από τα δυο τα ΛΑΜΟΓΙΑ εξαφανίστηκαν!!! η κάθε ελπίδα στίχισε 1400 ευρώ για κάθε εκπαιδευόμενο και μάλιστα ΜΑΥΡΑ!!!! ΕΛΛΑΣ στο μεγαλείο σου!!!! η ΣΔΟΕ δεν τα ξέρει αυτά?????????????????????????? και αυτό το υπουργείο έχει άγνοια????? 'Η όλοι μέσα στο παιχνίδι? και γιατί να δέχεται φέτος το υπουργείο τα σεμινάρια με περσυνι ημερομηνία??????? δεν πρόλαβαν συνάδελφοι να τα καταθέσουν πέρυσι??? τελείωσε το μελάνι στο πανεπιστήμιο πέρυσι και δεν πρόλαβε να εκτυπώσει όλες τις βεβαιώσεις???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρητορική η ερώτησή μου, αλλά ίσως κάποια στιγμή λάβω απάντηση......
    μας βάζουν να κάνουμε για μια ακόμα χρονιά αίτηση για τους πίνακές αναπληρωτών, την στιγμή που περιμέναμε ασεπ για το διορισμό μας και ενώ ο διαγωνισμός μας είχε παγώσει μαζί με αυτον της πυροσβεστικής, του λιμενικού σώματος και των νοσηλευτών, με μεγάλη έκπληξη μου διαβάζω ότι οι 2 εκ των 4 διαγωνισμών προχωρούν. οι εκπαιδευτικοί ειδικής αγωγής πόσο ακόμα θα περιμένουν; υπάρχουν λεφτά για όλους τους άλλους εκτός από έμας; πόσο θα συνεχίζουν να μας εμπαίζουν; το υπουργείο και η διεύθυνση ειδικής αγωγής δεν ενδιαφέρονται καθόλου για του υπαλλήλους τους.........;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι πυροσβέστες, οι λιμενικοί και ιδίως οι νοσηλευτές εξυπηρετούν το σύνολο του ελληνικού πληθυσμού. Ενώ οι δάσκαλοι ειδικής αγωγής παιδιά που μάλλον λόγω της οικονομικής κρίσης, ετοιμάζονται να τα ρίξουν στον καιάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πού είναι οι πίνακες κατάταξης αναπληρωτών, βρε παιδιά;
    Έχετε κάποια ενημέρωση για το πότε θα αναρτηθούν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή