Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Αναβολή ΑΣΕΠ ειδικής αγωγής;;; Το ακούσατε; :)

Αναβολή του ΑΣΕΠ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ανακοίνωσε η υπουργός Παιδείας αλλά και η υφυπουργός...ο διαγωνισμός σύμφωνα με τα λεγόμενά τους θα γίνει το 2012 μαζί με των άλλων εκπαιδευτικών!!!!!

Δεν ακούσατε καλά;; Ας το ξαναπούμε! Δεν έχει ΑΣΕΠ....

Αφού είχαν όλοι επαναπαυτεί ας ξεσηκωθείτε γιατί δε φαίνεται να γίνεται ποτέ!

Η κοροϊδία είναι μπροστά στα μάτια όλων!

Συνταχτείτε για κάτι καλό γιατί χανόμαστε!

38 σχόλια:

  1. Πάμε για χρεωκοπία!!!
    Δεν υπάρχει σάλιο!!!!
    Ας μη το κουράζουμε το θέμα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αυτό το άρθρο είναι έγκυρο? ποτε το ανεφερε η Διαμοαντοπούλου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ναι εγκυρο ειναι γιατι το ειπε εχθες σε συνεντευξη της!!!! αν δεν ειχαν σαλιο ας μην μας ελεγαν απο την αρχη αλλα για αλλα κι αλλα εχουν...μας κοροιδευουν τοσα χρόνια και παιζουν με τοσους ανθρώπους επιτέλους ποιοι νομιζουν οτι είναι...συμφωνω με το να ξεσηκωθουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπορούμε να αντιπροτείνουμε, εφόσον δεν υπάρχουν λεφτά για ΑΣΕΠ και το πάνε από αναβολή σε αναβολή, να διοριστούν αυτόματα όσοι πρέπει μέσω πίνακα, ώστε να καλυφτούμε και εμείς επαγγελματικά και τα σχολεία παιδαγωγικά και να γλυτώσουν αυτοί τα λεφτά από τη διενέργεια του διαγωνισμού...!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν νομίζω ότι μπορεί να διοριστεί μόνιμος κάποιος χωρίς μία επιτυχία στον ΑΣΕΠ.
    Δεν καλύπτεται από το νόμο.
    Φυσικά δεν είναι λάθος των εκπαιδευτικών ότι δεν έχει προκηρυχτεί τόσα χρόνια διαγωνισμός στην ειδική αγωγή.
    Απ ό,τι κατάλαβα, πρόθεση του υπουργείου είναι να καλύπτεται σημαντικό μέρος των θέσεων στην ειδική αγωγή με ΕΣΠΑ.
    Φτηνό και απροστάτευτο εκπαιδευτικό προσωπικό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΤΕΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ...ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΝΕ ΦΕΤΟΣ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ...1500 ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έχεις δίκιο!
    όμως διορίστηκαν επειδή δεν υπήρχαν αρκετοί διοριστέοι από τον ΑΣΕΠ και οι θέσεις ήταν πολλές (σύμφωνα με το νόμο πάντα-όπου δεν επαρκούν οι πίνακες διοριστέων ΑΣΕΠ στη θέση τους διορίζονται από τον ενιαίο).
    Το νομικό πρόβλημα (για το οποίο δεν φταίνε οι εκπαιδευτικοί) είναι ότι δεν έχει προκηρυχτεί τόσα χρόνια ΑΣΕΠ ειδικής αγωγής, οπότε δεν μπορεί να γίνει μόνιμος διορισμός από τον ενιαίο.
    Και όλα αυτά για το χρήμα : προτιμούν ελαστικά εργαζόμενους από το ΕΣΠΑ παρά μόνιμους από τον ΑΣΕΠ. Είναι πασιφανές και φυσικά άδικο.
    Τη χώρα όμως κυβερνά το ΔΝΤ! Δεν έχουμε πια καν κυβέρνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Που μπορούμε να βρούμε τη συνέντευξη που έδωσε η Διαμαντοπούλου που λεει ότι αναβάλεται ο Ασεπ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ? Κάποιοι από εμάς πάνε φροντιστήριο και πρέπει να ξέρουν σίγουρα αν ισχύει κάτι τέτοιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ας μας παραπέμψει κάποιος στην συνέντευξη..Δεν μπορούμε να πετάμε μια βόμβα και να σωπαίνουμε..Εκτός αν υπάρχουν σκοπιμότητες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το υπουργείο και γενικά η κυβέρνηση είναι απόλυτα αναξιόπιστοι.
    Σήμερα λένε θα κάνουμε διαγωνισμό, αύριο το αναιρούν!
    Ο ΓΑΠ έλεγε λεφτά υπάρχουν!!!
    Τα είδατε εσείς πουθενά???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μπορείτε να μου πείτε που την έδωσε τη συνέντευξη; Το ψάχνω στο ίντερνετ και δεν το βρίσκω. Όπως και να χει μας κοροϊδεύουν 10 χρόνια.... Τουλάχιστον ας μονιμοποιήσουν τους πρώτους αποφοίτους του Π.Τ.Ε.Α.
    Ε Λ Ε Ο Σ...................................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Συμφωνώ και επαυξάνω!Και δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο να μην ισχύει και για 'μας το 30μηνο χωρίς ΑΣΕΠ,βάσει του οποίου θα διοριστούν όσοι μέχρι 30/6/2008 είχαν πραγματική προϋπηρεσία 30 μήνες.Για τους υπόλοιπους κλάδους θα διορίζουν έτσι μέχρι και το σχολικό έτος 2013-2014.Εμείς,ως συνήθως,στην απ' έξω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Συγνώμη μας κοροιδεύουν από την κυβέρνηση αλλά και εσείς από το συγκεκριμένο blog.Όταν ανακοινώνεις κάτι τόσο σημαντικό φροντίζεις να το τεκμηριώνεις. Υπάρχουν άνθρωποι που περιμένουν τον ΑΣΕΠ εδώ και πολύ καιρό! Να φέρεστε με σεβασμό σε όλα τα παιδιά που έχουν καταβάλει προσπάθεια να διαβάσουν!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αγαπητέ αναγνώστη, δεν έχουμε την πρόθεση να κοροϊδέψουμε κανέναν, γιατί δεν έχουμε κάποιου είδους σκοπιμότητα από τις αναρτήσεις μας. Το blog είναι καθαρά ενημερωτικό για ό,τι αφορά την ειδική αγωγή. Δεν δηλώνουμε δημοσιογράφοι αλλά ούτε και παντογνώστες. Αν οι πληροφορίες μας είναι αναξιόπιστες τότε είναι στην επιλογή του καθένα να διαβάζει αυτό που θέλει, δεν υποχρεώνουμε κανέναν να μας επισκέπτεται.Δεν είμαστε υπέρ του "πίστευε και μη ερεύνα" κρίνε και ενημερώσου από παντού. Δεν είμαστε ρεπόρτερ ούτε μπορούμε να έχουμε πρόσβαση σε όλες τις πληροφορίες που θα θέλαμε.

    Ένας από τους στόχους μας είναι η ενημέρωση, η ευαισθητοποίηση και η δημοσίευση των προβλημάτων της ειδικής αγωγής. Είμαστε στο πλευρό όλων των αδιόριστων εκπαιδευτικών ειδικής αγωγής, γι'αυτό και έχουμε αναδείξει πάμπολλες φορές τα προβλήματα των εκπαιδευτικών ειδικής αγωγής (πε71-61)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο διαγωνισμός ασεπ δεν είναι η λύση του προβλήματος αλλά η αρχή της λύσης χωρίς να έχει προεξοφλήσει κανείς την απορρόφηση όλων..μιας και οι ανάγκες στην ειδική αγωγή είναι τεράστιες και ακόμα αρνούνται να δώσουν παραπάνω θέσεις για εσάς...έκριναν ότι οι θέσεις που χρειάζονται είναι αυτές οι 500. Αλλά θα συνεχίζουν να παίρνουν γενικούς δασκάλους με το πρόγραμμα ΕΣΠΑ...

    Το θέμα δεν είναι να βολευτεί ο καθένας στη θέση του αλλά το καλό του κλάδου, που δεν υπάρχει η ανάλογη υποστήριξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Όσο για τη συνέντευξη της υφυπουργού είπε ότι θα γίνει για 500 δασκάλους και μετά αναφέρει για το διαγωνισμό ασεπ πιθανότητα του χρόνου.
    Η συνέντευξη είναι διφορούμενη γιατί είτε αναφέρεται στους πε71-61 είτε στο διαγωνισμό εκπαιδευτικών (των υπόλοιπων)

    http://blip.tv/file/4842355
    Κοιτάξτε το σημείο 14.50" και μετά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αρχικά, είπατε πως την συνέντευξη την εδωσε η υπουργός.Όπότε ήταν δύσκολο να το διασταυρώσουμε. Κατά την ταπεινή μου άποψη, θα μπορούσατε απλα να παραθέσετε την συνέντευξη κ να αφήσετε τα συμπεράσματα για τον καθένα ξεχωριστά. Και όχι να τρομοκρατείτε τον κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. paidia kalispera!thlephwnhsa to prwi ston asep kai mou eipan pws ta panta exoun pagwsei!me thn kyria pou milhsa oso n afora ton diko mas diagwnismo ΠΕ 71-61...mou eipe to ekshs.."exei erthei to aithma gia ton diagwnismo alla an theloun na sas proslavoun apo ton septembrh tou '11 den yparxoun arketa xronika perithwria mexri na epeksergastoun to aithma, na vgei i prokyriksi kai en telei na dothoun oi prothesmies gia tis aitiseis!" apla egw sas metaferw akrivws oti mou eipe.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Οι πληροφορίες που έχουμε ήταν και για τις δύο κυρίες και αναφέραμε ότι δεν είμαστε δημοσιογράφοι. Οι πληροφορίες έρχονται από πολλές πλευρές, από εσας τους αναγνώστες, από τηλεφωνήματα και από όπου μπορούμε να τις αντλήσουμε. Προσπαθούμε ό,τι μαθαίνουμε να το ανακοινώνουμε για να έχουν όλοι υπόψην τι συμβαίνει.

    Τα συμπεράσματα τα βγάζουμε, γιατί έχουμε αυτό το δικαίωμα σαν ελεύθεροι πολίτες που δεν έχουν ξεχάσει την έννοια της ελευθερίας, της ελεύθερης έκφρασης και βούλησης. Είναι προσωπικές μας απόψεις και ποτέ δεν ισχυριστήκαμε το αντίθετο. Το blog είναι προσωπικό και όποιος θέλει δεν το διαβάζει και τελειώνει το θέμα...

    Θα σας παρακαλέσουμε να μην χρησιμοποιείτε βαρύγδουπες λέξεις, όπως τρομοκρατία, γιατί ο όρος ταιριάζει σε άλλες περιπτώσεις που τις έχουν υποστεί ήδη πολλοί εκπαιδευτικοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Απ ό,τι κατάλαβα από τη συνέντευξη, υπάρχει ήδη η ανάγκη, το αίτημα για τους 500 δασκάλους ειδικής αγωγής, όμως ο ΑΣΕΠ γι αυτούς θα γίνει το 2012, μαζί με άλλες ειδικότητες.
    Για άλλους κλάδους (όπως π.χ. γυμναστές που ίσως δεν θα υπάρξει ανάγκη-αιτήμα από το υπουργείο), μπορεί να μη γίνει καθόλου ΑΣΕΠ. Για τους ειδικούς παιδαγωγούς θα γίνει, αλλά το 2012.
    Αυτό πιθανολογώ ότι εννοούσε ο ποιητής!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. κι εγω οι πληροφοριεσ που εχω ειναι οτι το αιτημα εχει σταλει στον ασεπ και οτι οι διαδικασιεσ εχουν παρει το δρομο τουσ.....τωρα ποτε θα μασ ανακοινωσουν με βεβαιοτητα ημερομηνιεσ και αλλεσ λεπτομερειεσ .....ο θεοσ και η ψυχη τουσ......ασ ελπισουμε να γινει νωρισ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Καλά παιδιά... Σβήστε την εντελώσ, διότι ΑΣΕΠ δεν παίζει να γίνει με τίποτε. ΤΕΛΟΣ._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. http://www.alfavita.gr/artro.php?id=25653

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. http://www.alfavita.gr/artro.php?id=25653

    Πολύ ΘΑ, ΘΑ , ΘΑ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Παιδιά πως μπορώ να επικοινωνήσω με τον σύλλογο αποφοίτων του ΠΤΕΑ; Έχετε κάποιο mail;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. βρε παιδιά το είδα το απόσπασμα πολύ προσεχτικά...αλλά τι εννοεί όταν λέει η κυρία ¨θα γίνουν εξετάσεις, αλλά ο ασεπ θα γίνει πιθανότατα το 2012¨;;;;;;;;;;;;δηλαδή αν γίνει ασεπ το 2012 θα γίνει μόνο για μας ή μας λέει πως κάποτε θα γίνουν εξετάσεις και για μας; δηλαδή αφού έχουμε πάρει σύνταξη ως αναπληρωτές; σύνταξη είπα;;;;;;
    ας οργανωθούμε γιατί χανόμαστε.... να ζητήσουμε να ισχύσει το 30μηνο και για μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ψάξτε στο facebook για group του συλλόγου αποφοίτων ΠΤΕΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας ΠΤΕΑ sto facebook

    konstantopoulos a.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Σας ευχαριστώ για την ενημέρωση περί group στο
    facebook, αλλά επειδή δεν είμαι χρήστης του
    μπορείτε να μου πείτε αν ο σύλλογος αποφοίτων
    έχει κάποιο mail ή κάποιον αριθμό επικοινωνίας
    για ενημέρωση;
    Θα ήθελα να εγγραφώ στο σύλλογο.
    Δεν υπάρχει άλλος τρόπος επικοινωνίας πέρα από
    το facebook;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. http://www.bonias.gr/news/eidiki-agogi-asep/1627-500-theseis-idikis-agogis.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Είναι δυνατόν η εξέταση να δρομολογείται για το Σεπτέμβριο και οι διορισμοί να ξεκινήσουν το 2011-2012; Από παντού μας κοροϊδεύουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ρε παιδια μαθατε τπτ για το ποτε θα γινει επιτελουσ ο ασεπ?????δηλαδη πια μασ εχουν σκασει .......επιτελουσ πια να βγει καποιοσ αρμοδιοσ και να μασ ενημερωσει να ησυχασουμε......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Συμφωνώ!Επιτέλους!Ακούγονται χίλια διαφορετικά σενάρια...!Δεν μπορεί να βγει κάποιος υπεύθυνα να μας ενημερώσει σχετικά;Να ξέρουμε κι εμείς τι θα κάνουμε επιτέλους!Έχει και η υπομονή τα όριά της...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ας μας ενημερωσει καποιος υπευθυνα.....

    σας παρακαλουμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Επίσημη ανακοίνωση δεν υπάρχει από κανέναν ούτε μπορούμε να βρούμε άκρη στο υπουργείο και στον ασεπ. Ο καθένας ας πράξει όπως νομίζει γιατί όλα είναι σχετικά. Ακόμη όπως βλέπετε όλοι ασχολούνται με τη δύσκολη κατάσταση πυο βρίσκεται η χώρα, με τις συγχωνεύσει σχολείων κ.λπ....Αν θέλουμε επίσημη απάντηση ας αρκεστούμε σε αυτό που δήλωσε η υφυπουργός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. αχ!!! εδω ο κόσμος χανεται κ εμεις μη πω τι κάνουμε! νομιζω οτι ειμαστε το τελευταιο πραγμα που απασχολει την κυβερνηση κ το υπουργειο παιδειας αυτη τη στιγμη! κρατηστε λοιπον τα καλα σας λεφτα κ μη τα δινετε σε αμφιβολου ποιοτητας φροντιστηρια γιατι τον διαγωνισμο τον βλεπω μακρυααααααα.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΓΙΑ ΤΟ MAIL TOY ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΛΙΑΣ, ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ MAIL ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Εννέα χρόνια, εννέα ολόκληρα χρόνια έχουν περάσει από τότε που βγήκαν οι πρώτοι απόφοιτοι του τμήματος Ειδικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Εννέα ολόκληρα χρόνια, κυβερνήσεις άλλαξαν, υπουργοί, υφυπουργοί και γραμματείς μπήκαν και βγήκαν στο Υπουργείο Παιδείας και ακόμα περιμένουμε...... Νομοσχέδια και νόμοι άλλαξαν, ψηφίστηκαν και ακόμα περιμένουμε..... Τι περιμένουμε άραγε; Σε τι ελπίζουμε άραγε; Περιμένουμε και ίσως άδικα, το Υπουργείο και τη διεύθυνση Ειδικής Αγωγής να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να πάρουν επιτέλους οριστικές και ουσιαστικές αποφάσεις..... Εννέα χρόνια τώρα αναρωτιέμαι, δε βαρέθηκαν στην διεύθυνση Ειδικής Αγωγής να μας ακούνε; Να μας ακούνε κάθε καλοκαίρι να ρωτάμε αγωνιωδώς πότε θα βγουν οι αιτησεις, πότε θα βγουν οι πίνακες, πότε θα εγκριθούν οι πιστώσεις; Αλλά ακόμα και τώρα δε βαρέθηκαν να μας ακούνε που ρωτάμε πότε θα βγει ο ΑΣΕΠ; Εννέα ολόκληρα χρόνια γίνονται διαγωνισμοί, διορίζονται εκπαιδευτικοί με 30μηνο, 24μηνο, με ΑΣΕΠ, χωρίς ΑΣΕΠ και εμείς ακόμα περιμένουμε...... Τι περιμένουμε άραγε; Για αυτούς ίσως τα εννέα χρόνια είναι λίγα, αλλά για εμάς είναι πολλά. Είναι εννέα χρόνια κοροϊδίας, εμπαιγμού, ψευτιάς και υποκρισίας από όλους. Από το Υπουργείο, τους υπουργούς, τους υφυπουργούς, τους γραμματείς καθώς και από τη ΔΟΕ. Εννέα χρόνια για αυτούς είμαστε ικανοί να δουλεύουμε μόνο ως αναπληρωτές και να είμαστε ευχαριστημένοι και υποχρεωμένοι που μας διορίζουν για εννέα μήνες. Εννέα χρόνια μας στέλνουν να διδάξουμε τα παιδιά μας, αλλά τώρα μας βάζουν ΑΣΕΠ να δώσουμε για να διοριστούμε. Φαίνεται ότι δεν έκανα καλά τη δουλειά μου εγώ και οι συνάδελφοί μου τα προηγούμενα εννέα χρόνια και πρέπει τώρα να εξεταστώ μέσω ΑΣΕΠ, να αποδείξω τις γνώσεις μου και αν περάσω να διοριστώ.....!!!!! Αλλά για ποιον ΑΣΕΠ μιλάω; Για αυτόν που ακούω και διαβάζω εδώ και ένα χρόνο σχεδόν; Για αυτόν τον οποίο βγήκε η ύλη το Νοέμβρη; Για αυτόν που έπρεπε ήδη να είχε γίνει, αλλά δεν έγινε ακόμα; Εννέα χρόνια μας εμπαίζετε και συνεχίζετε να το κάνετε χωρίς ντροπή. Εννέα χρόνια τώρα όλοι εσείς οι υπεύθυνοι φανήκατε τελείως ανεύθυνοι. Εννέα χρόνια τώρα η φωνή μας δεν ακούγεται και όποτε καταφέρναμε να την υψώσουμε, εσείς την καλύπτατε με υποσχέσεις και φρούδες ελπίδες. Εννέα χρόνια τώρα ζητάμε το ΔΙΚΙΟ ΜΑΣ. ΖΗΤΑΜΕ ΙΣΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ. Εννέα χρόνια τώρα διδάσκουμε τα παιδιά μας.... Εννέα ολόκληρα χρόνια σαν τον Οδυσσέα και εμείς αγωνιζόμαστε να φτάσουμε στην Ιθάκη μα οι Κύκλωπες, οι Σειρήνες, η Κίρκη εμφανίζονται ξανά και ξανά κλείνοντάς μας κάθε δίοδο. Η δική μας Ιθάκη χάθηκε από το χάρτη. Πνίγηκε στις υποσχέσεις και στις ελπίδες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή