Ειδική Αγωγή

Καλώς ήρθατε σε έναν ιστότοπο για την Ειδική Αγωγή...σε έναν ιστότοπο που θα αναρτώνται πληροφορίες για την εκπαίδευση ατόμων με ειδικής ανάγκες, για την καλύτερη εκπαίδευση και διαβίωσή τους..


Οποιοδήποτε σχόλιο ή πληροφορία είναι καλοδεχούμενη...ανταλλάσουμε απόψεις...μαθαίνουμε από εσάς και συνεργαζόμαστε...

Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου 2009

Παρανομίες σε θέσεις ΣΜΕΑΕ (κείμενο από αδιόριστους αναπληρωτές ειδικής αγωγής)

Το πάγωμα των προσλήψεων παραμένει, ο τελικός πίνακας αναπληρωτών δεν έχει βγει και οι θέσεις καλύπτονται από άσχετους-σχετικούς αναπληρωτές και μη γενικής εκπαίδευσης.

Όλα αυτά συμβαίνουν αυτές τις μέρες αφού το ίδιο το Υπουργείο δε μπορεί να δώσει λύση στα προβλήματα λειτουργίας των σχολείων . Οι θέσεις εκπαιδευτικού προσωπικού σε ΣΜΕΑΕ καλύπτονται από κανονικούς δασκάλους χωρίς κανείς να εναντιώνεται σε τέτοιες παρανομίες.

Τοποθετήσεις εκπαιδευτικών σε τμήματα ένταξης, ειδικά σχολεία και σε παράλληλη στήριξη γίνονται με τις ευλογίες όλων και οι ειδικοί δάσκαλοι περιμένουν και περιμένουν πότε η διεύθυνση ειδικής αγωγής θα εκδόσει τους τελικούς πίνακες και πότε θα γίνουν οι προσλήψεις αυτών.

Η διοίκηση από τις πρωτοβάθμιες φαίνεται ότι δε γίνεται σωστά καθώς τοποθετούν εκπαιδευτικούς χωρίς τα απαραίτητα προσόντα σε θέσεις που δεν έχουν καμία δικαιοδοσία..

Τα σχόλια περιττεύουν...
Η υπομονή εξαντλείται...

Αδιόριστοι αναπληρωτές ειδικής αγωγής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου